Erzurum'da Kurt Saldırısı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Şenyurt beldesinde kurt saldırısına uğrayan bir kişi öldü, 2'si kadın 4...

Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Şenyurt beldesinde kurt saldırısına uğrayan bir kişi öldü, 2'si kadın 4 kişi ise yaralandı.

Şenyurt beldesinde bugün sabah saatlerinde Mevlüt Özcanlı'ya (80) kurt bilinmeyen bir nedenle saldırdı. Kurdun saldırdığı Özcanlı'nın cansız cesedi köylüler tarafından saldırının gerçekleştiği yerden 50 metre uzaklıkta bulundu. Kurt daha sonra Fikriye Pişkin(65), Cihan Erdoğan (35) ile yaşları henüz belirlenemeyen Mustafa Savaş ile Asiye Aktepe'ye de saldırdı. Kurt daha sonra boş araziye kaçtı. Yaralı vatandaşlar, çevredeki vatandaşlar tarafından Tortum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulans ile Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Pişkin ve Aktepe’nin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Saldırgan kurdun bulunması için köylüler ve jandarma bölgede arama çalışması başlattı. Bu arada Özcanlı'nın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Tortum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: