Erzurum'da Okullararası Kros Yarışları

ERZURUM (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, okullararası kros il birinciliği yarışları yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, okullararası kros il birinciliği yarışları yapıldı. İl müdürlüğünden yapılan açıklamada, il müdürlüğü binası yanındaki kros parkurunda yapılan ve kıyasıya mücadelelere sahne olan yarışlara, yaklaşık 300 sporcunun katıldığı belirtildi. Yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç bayanlar ve genç erkekler olmak üzere dört ayrı kategorideki yarışların ardından dereceye girenler için toplantı salonunda madalya töreni gerçekleştiği ifade edilen açıklamada, il müdürü Süleyman Arısoy'un, soğuk havaya rağmen iyi mücadele eden sporcu ve antrenörleri kutladığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: