Erzurum'da Polis Memuru Önce Kız Arkadaşını Ardından Da Kendini Vurdu

Erzurum’da bir polis memuru, silahıyla kız arkadaşını ve yanında bulunan bir erkeği vurduktan sonra kendi...

Erzurum’da bir polis memuru, silahıyla kız arkadaşını ve yanında bulunan bir erkeği vurduktan sonra kendi canına kıydı.

Olay bugün öğle saatlerinde Yenişehir semtinde Adnan Menderes Mahallesi Elektrikçiler Sitesi yakınlarında meydana geldi. Atatürk Üniversitesi öğrencisi olan Merve Erçetin, aynı üniversiteden Mustafa G. ile birlikte yürüyordu. İki arkadaş, Telsizler olarak bilinen yere geldiklerinde polis memuru Ekrem Özdemir’le karşılaştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre polis memuru Özdemir, burada Mustafa G. ile kavga etmeye başladı. Sokak boyunca devam eden kavga da fırsatını bulan Mustafa G., kaçmaya yeltendi ancak, başarılı olamadı.

Reklam
Reklam

İddiaya göre polis memuru Özdemir, beylik tabancasıyla önce kaçmaya çalışan Mustafa G.'yi bacağından vurdu. Ardından farklı bir yöne kaçan kız arkadaşı Merve Erçetin’e ateş etmeye başladı. Erçetin yere kapanıp polis memuru Özdemir’e kendisini vurmaması için yalvardı. Ancak Ekrem Özdemir, Erçetin’e ateş ederek öldürdü. Özdemir, daha sonra tabancasını kafasına dayayarak kendi canına da kıydı.

Olayda yaralanan Mustafa G., Yakutiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis memuru Özdemir ve kız arkadaş Erçetin’in cesetleri ise savcılık incelemesini ardından otopsileri yapılmak üzere Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, 11 el ateş edildiğini belirledi. Öte yandan cinayetin gerçekleştiği yere gelen Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız da olay hakkında bilgi aldı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli olduğu öğrenilen Ekrem Özdemir’in arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamazken, Merve Erçetin’in arkadaşları da sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: