Erzurum'da Ramazan Coşkusu Ilçelere De Taşınacak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, bu yıl ramazan etkinliklerinin sadece merkezde değil ilçelerde de...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, bu yıl ramazan etkinliklerinin sadece merkezde değil ilçelerde de yapılacağını belirtti.

İlçe gezileri kapsamında Oltu'yu ziyaret eden Ahmet Küçükler, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'le de görüştü. Ziyarette konuşan Başkan Küçükler, ilçelerin problemlerinin çözülmesi adına önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Küçükler, Oltu'da halk ve esnafla buluştu. Küçükler'e Oltu ziyaretinde, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ile parti il ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Reklam
Reklam

İlçe gezileri kapsamında ikinci ziyareti Oltu'ya yaptıklarını belirten Küçükler, "İlçelerimizi belediye ile ilgili problemlerini tespit edip gidermek ve esnafın dertlerini dinlemek adına bu ziyaretleri yapıyoruz. İlçelerimizi daha güzel hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Büyükşehir Yasası'yla birlikte ilçelerimizin yükü bize geçmiş durumda. Önemli çalışmalar yapacağız. İlçelerimiz bundan böyle hizmetin en iyisini almaya başlayacak. Bunun bir ilk uygulaması olarak, sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz kapsamında düzenlediğimiz Ramazan etkinliklerini sadece merkezde değil, ilçelerimizde de gerçekleştirilecek." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı, sık sık ilçe ziyaretlerini gerçekleştireceğini ve bu arada da da Oltu'ya yeniden geleceğini söyledi. Başkan Küçükler, belediye Başkanı Ziyrek'i ziyaretinin ardından esnafların işyerleri ile kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: