Erzurum'da Sahte Para Iddiası

Erzurum'da bir halk otobüsü şöförü, doktor olarak tanıtan kişinin kendisine sahte para verdiği iddiasıyla polise başvurdu.

Erzurum'da bir halk otobüsü şöförü, doktor olarak tanıtan kişinin kendisine sahte para verdiği iddiasıyla polise başvurdu. Gürcükapı semtinde kimliği belirlenemeyen bir kişi, yolcu indirmek için durağa gelen özel halk otobüsü sürücüsü Ö.G'ye doktor olduğunu belirterek, elindeki 600 lirayı bozdurmak istedi. Parayı bozan Ö.G, daha sonra motorin almak üzere gittiği istasyonda aldığı paranın sahte olduğunu öğrendi. Dolandırıldığını anlayan Ö.G, polise başvururak yardım istedi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: