Erzurum'da "Sevgi Evleri Projesi"

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, korunmaya muhtaç çocukların toplumla kaynaşmaları için uygulamaya konulan "Sevgi Evleri Projesi"

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, korunmaya muhtaç çocukların toplumla kaynaşmaları için uygulamaya konulan "Sevgi Evleri Projesi" kapsamında 9 sevgi evinde 54 çocuğun barındığını ifade etti.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıl içerisinde sevgi evlerinde barınan çocuk sayısının 100'ün üzerine çıkmasının hedeflendiğini anlattı.

Sevgi evlerinde aynı yaş gruplarında en fazla 6 kişinin kaldığını anımsatan Aydın, söz konusu evlerin depreme dayanıklı, güvenlik sistemleri yüksek konutlardan oluştuğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Sevgi evlerinde barınan çocukların sorumluluk duygularının da geliştiğine işaret eden Aydın, derslerinde üstün başarı gösteren koruma altındaki 5 çocuğun yapılan protokol gereği ildeki özel okullara gönderilmeye başladıklarını anımsattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: