Erzurum’da Suçüstü Yakalanan Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

Erzurum’da hırsızlık için gerdiği çay ocağında masanın altına polis tarafından suçüstü yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine...

Erzurum’da hırsızlık için gerdiği çay ocağında masanın altına polis tarafından suçüstü yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Murat Paşa Mahallesi’nde bulunan çay evlerine pimapen pencereleri zorlamak suretiyle bir şahsın girdiğinin bildirilmesi üzerine, Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce olay yerine intikal edilerek çay evlerinin kontrol edilmesi neticesinde bir iş yerinin ocak kısmının üst tarafında bulunan yaklaşık 50x80 ebadında pencerenin açık olduğu görüldü. Şüpheli şahıs çay ocağının içerisinde masa altında saklandığı esnada suçüstü yakalandı. Meydana gelen olayın şüphelisinin birçok hırsızlık suçundan işlem yapılan Ş. Y isimli şahıs olduğu anlaşıldı.

Reklam
Reklam

Konu ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırma neticesinde şahsın yakalandığı iş yerinden hemen önce başka bir çay ocağına girdiği anlaşıldı. Ş.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: