Erzurum'da Tarım Değerlendirme Toplantısı

Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, bakanlığın teşvik ve hibelerle kentin tarımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, bakanlığın teşvik ve hibelerle kentin tarımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şubesi'ndeki "Hayvancılık ve Besicilik" konulu toplantıya Erdurmuş, TÜMSİAD Şube Başkanı Cafer Burucu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Erzurum ve bölgedeki tarım ve hayvancılıkla ilgili teşvik yatırımları hakkında bilgi veren Erdurmuş, sanayici ve iş adamlarına yönelik bakanlığın hayata geçirdiği yatırım programları ve hibeler hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın teşvik ve hibelerle Erzurum tarımına büyük katkı sağladığına dikkati çeken Erdurmuş, "Hayvancılıkla ilgili yatırım yapmak isteyen iş adamlarının müracaatları durumunda gerekli olan bütün işlemler için yardımcı olacağız" ifadelerini kullandı.

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu da uygulamaya konulan teşvik ve hibelerle ilgili, hem TÜMSİAD üyelerini hem de Erzurum'daki diğer iş adamlarını bilgilendireceğini ifade ederek, bölge insanına gerek istihdam gerekse yatırım noktasında her türlü girişim ve desteğe hazır olduklarını vurguladı.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: