Erzurum'da Üstyapı Çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, altyapı çalışmalarını tamamladıklarını, artık üstyapı çalışması yapacaklarını söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, altyapı çalışmalarını tamamladıklarını, artık üstyapı çalışması yapacaklarını söyledi.

Küçükler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altyapıya trilyonluk yatırımlar yaptıklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak altyapı hizmetlerinin hepsini tamamladıklarını ifade etti.

Kentte altyapı anlamında ciddi çalışmalarının olduğunu vurgulayan Küçükler, "Altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Sadece atık su arıtma tesisi var. Onun da inşaat çalışması devam ediyor. Atık su arıtma tesisiyle 50 yıl sonrasına da hitap edecek bir çalışma yaptık" dedi.

Reklam
Reklam

Turizme de büyük önem verdiklerini vurgulayan Küçükler, artık şehre vizyon kazandıracak projelere başlayacaklarını belirterek, "Trilyonluk yatırımlar yaptık. Yeraltı olduğu için görünmüyor. Fakat bundan sonraki süreçte üstyapıya yönelik çalışmalarımız olacak. Altyapı anlamında ciddi manada sıkıntılar giderildi. Artık işin kolay tarafı kaldı" diye konuştu.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: