Erzurum'da Yeni Eğitim-öğretim Yılı Hazırlıkları

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, yeni eğitim-öğretim yılı için hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, yeni eğitim-öğretim yılı için hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Bilge, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 4+4+4 eğitim sisteminin uygulanacağını anımsatarak, yaz boyunca okullarda tadilat ve onarım çalışması yaptıklarını ifade etti.

Okulların fiziki yapısına yönelik yatırımlarının olduğunu ifade eden Bilge, yeni eğitim sistemi için okul giriş ve çıkış saatlerinde düzenleme yaptıklarını belirtti. Bilge, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Yaptığımız yeni düzenlemeyle, ikili eğitim yapan okullarımızda öğrencilerimiz saat 07.30'da derse başlanmış olacak. Tekli eğitim yapan okullarımızda 08.00'de, taşımalı eğitim dediğimiz köylerden uzak yerden taşınarak öğrenci getirilen okullarda ise 08.30'da derse başlamış olacaklar."

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz