Erzurum'daki Metan Gazından Zehirlenme

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde Vakıflar İş Merkezi'nin altyapı çalışması sırasında metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden işçi Ömer Keleş (19), Osmaniye'de toprağa

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde Vakıflar İş Merkezi'nin altyapı çalışması sırasında metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden işçi Ömer Keleş (19), Osmaniye'de toprağa verildi.

Olayda hayatını kaybeden Keleş'in cenazesi, Osmaniye Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla ilk olarak Yunus Emre Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Keleş'in cenazesi daha sonra Ümmüye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Osmaniye Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Evli ve bir yaşında erkek çocuğu olduğu belirtilen Keleş'in, Ramazan Bayramı'ndan sonra çalışmak için Erzurum'a gittiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Cenaze sırasında oldukça üzgün olduğu gözlenen eşi Fatma Keleş, "Ben şimdi ne yaparım- Allah'ım mekanını cennet eyle. Ömerim, gece rüyama gir tamam mı-" diyerek ağladı.

-Olay-

Önceki gece, Vakıflar İş Merkezi'nin altyapı çalışması sırasında kanalda biriken metan gazından zehirlenen 1 işçi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır 4 işçi tedavi altına alınmıştı. İşçileri kurtarmaya çalışan Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği'nden 6 kişi de gazdan etkilenerek hastaneye kaldırılmış, tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: