Erzurum'daki Şizofreni Hastasının Polislere Saldırısı-Kentte Bir Polis Memurunu Bıçaklayarak Şehit Eden, Birpolisi De Yaralayan Şizofreni Hastası Olduğu Iddia Edilensanığın Yargılanmasına Devam Edildi

Erzurum'da bir polis memurunu bıçaklayarak şehit eden, bir polisi de yaralayan şizofreni hastası olduğu iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Erzurum'da bir polis memurunu bıçaklayarak şehit eden, bir polisi de yaralayan şizofreni hastası olduğu iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuklu sanık Selim Karabayır, şehit polis memuru Suat Orak'ın avukatı ile yakınları hazır bulundu.

Mahkeme Başkanı Erol Ofluoğlu, sanık Selim Karabayır'a bir sözünün olup olmadığını sorması üzerine daha önceki ifadelerine ekleyeceği bir konunun olmadığını belirterek, "Hakim bey, cezaevinde boğulur gibi oluyorum, nefesim çıkmıyor, solunum yetmezliği çekiyorum, ne olur bana çok ceza vermeyin" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Sanık avukatı, müvekkilinin akıl sağlığının yerinde olmadığını belirterek tahliyesini talep etti.

Duruşma, dosyadaki diğer eksikliklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

- Olay -

Aziziye ilçesinde, Şehit Abdulkadir Batıbeyi Polis Merkezi'nde görevli polis memurları Selçuk Erel (31) ile Suat Orak (31), 3 Ocak 2012 tarihinde ilçenin TOKİ Konutları 5. Blok'ta, şizofreni hastası olduğu öğrenilen Selim K'nın bıçaklı saldırısına uğramış, Orak ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aziziye Araştırma Hastanesi'nde şehit olmuştu.

Muhabir: Hasan Özkal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: