ERZURUMGİAD Soma'ya Gidiyor

 Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği (ERZURUMGİAD), Soma'da yaşanan maden faciası dolayısıyla cuma günü ilçeye gidecek.

Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği (ERZURUMGİAD), Soma'da yaşanan maden faciası dolayısıyla cuma günü ilçeye gidecek. Derneğin yönetim kurulu başkanı Mehmet Nuri Alim yaptığı açıklamada, Türkiye tarihinin en acı olaylarından birinin birkaç gün önce geride bırakıldığını söyledi. Alim, dernek olarak olarak Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu ile önümüzdeki cuma günü Soma'ya gideceklerini belirterek, şunları kaydetti: "Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen ve 300'den fazla vatandaşımızın yaşamını yitirdiği kaza, bizleri de derinden sarsmıştır. Soma'da yaşanan olayın acısının tarifi yoktur. Üzüntümüz çok büyük. 77 milyon kişinin yüreğine ateş düşüren ve sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı yasa boğan bu faciada yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tabii bundan sonra böyle felaketlerin tekrar edilmemesi için gerekli önlemlerin de alınmasını diliyoruz. Bu kazada ihmali olanlar varsa bu kişi ve kurumların ortaya çıkarılarak cezalandırılması bir nebze olsun acımızı hafifletecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: