Erzurumlu Eskrimcilerin Başarısı

 Erzurumlu eskrimciler Uluslararası Boğaziçi Çocuk Kupası ile Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda başarılı dereceler elde etti.

Erzurumlu eskrimciler Uluslararası Boğaziçi Çocuk Kupası ile Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda başarılı dereceler elde etti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Eskrim Federasyonu 2014 faaliyet programında yer alan ve İstanbul'da 25-27 Ocak tarihlerinde yapılan Uluslararası Boğaziçi Eskrim Turnuvası'na katılan eskrim takımından Duygu Duru Ünal'ın süper minikler epe dalında Türkiye birincisi olduğu bildirildi. Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetiminde eskrim takımının, Kocaeli’nde yapılan Okullararası Eskrim Türkiye Şampiyonası'nda iki bronz madalya aldığı belirtildi. Açıklamada, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, başarılı sporcuları ve antrenör Mehmet Ali Dayanç'ı tebrik ederek, bundan sonra kendilerinden daha büyük dereceler beklediğini ifade ettiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: