Erzurumlu Izcileri Konuk Ettiler

EDİRNE (AA) - Türkiye İzcilik Federasyonu’nun 21-26 Nisan tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlediği kampın dönüşünde Erzurumlu izciler, Bahçeşehir Koleji'nin konuğu oldu.

Türkiye İzcilik Federasyonu’nun 21-26 Nisan tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlediği kampın dönüşünde Erzurumlu izciler, Bahçeşehir Koleji'nin konuğu oldu. Bahçeşehir Koleji'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Bilgiler Öğretmeni İbrahim Işık ve İngilizce Öğretmeni Ayşim Güler, 100 kadar Erzurumlu izciye ev sahipliği yaptı. Edirne hakkında bilgi veren öğretmenler Selimiye Camii, 2. Bayezit Külliyesi, Şükrü Paşa Anıtı gibi Edirne’nin tarihi ve kültürel değerlerini izci grubu ile ziyaret etti. Çok güzel anılarla tarihi şehirden ayrılan izciler, liderleri ve Ejder Spor Kulüp Başkanı Özcan Işık misafirperverlik karşısında memnuniyetlerini dile getirdi Bahçeşehir Koleji Müdürü Mahmut Boztürk de dostluğun, kardeşliğin ve dayanışmanın daim olduğu bu tür izcilik faaliyetlerini desteklediğini ifade etmiş, Edirne’yi tanıtmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: