Erzurumlu küçük sporcu, güreşte üçüncü oldu

Kahramanmaraş'ta başlayan Türkiye Minikler Serbest Güreş Şampiyonası'nda Erzurum'nun Pasinler ilçesi Tepecik ilköğretim Okulu öğrencisi Ömer...

Kahramanmaraş'ta başlayan Türkiye Minikler Serbest Güreş Şampiyonası'nda Erzurum'nun Pasinler ilçesi Tepecik ilköğretim Okulu öğrencisi Ömer Özcan (12), üçüncü oldu. Yarışmada bronz madalya kazanan Ömer, Manisa'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Batıpark Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara, 45 ilden yaklaşık 500 sporcu katıldı. Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yaptığı açıklamada, 12-13 yaş grubundaki yarışmaya büyük ilgi gösterildiğini belirtti.
Kendilerini güreş adına mutlu eden bir gün yaşadıklarını bildiren Kabakcı, "Gelecekte Ay-yıldızlı bayrağımızı minderlerde temsil edecek çocuklarımız burada mücadele veriyorlar. Ayrıca alt yapımızı test etme adına önemli bir yarışma olarak değerlendirilmesi gerekir" dedi.
Kabakcı, yarışmaya Türkiye'nin en önemli güreş eğitim merkezlerinde yer alan sporcuların katıldığını, böylesi bir organizasyonu üstlendikleri için kıvançlı olduklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz