Erzurumlular, Leğenle Kayıp, Çocukluk Günlerini Yad Etti

Erzurum'da bir grup vatandaş, çamaşır leğeni ve naylon torbalar üzerinde karda kayarak adeta ikinci çocukluklarını...

Erzurum'da bir grup vatandaş, çamaşır leğeni ve naylon torbalar üzerinde karda kayarak adeta ikinci çocukluklarını yaşadı.

Havaların ısınmasıyla birlikte Erzurumlu vatandaşlar da çocuklarla birlikte karda kaymanın keyfine ortak oldu. Merkeze bağlı Başçakmak köyündeki vatandaşlar, çocukluklarına geri döndü. Bir tepenin üzerine çıkan köyün yaşlı erkekleri beraberlerinde getirdikleri çamaşır leğeni, ikiye ayrılmış plastik galon ve naylon üzerinde yokuş aşağı kaydı. Çocuklar gibi sevinç çığlıkları atan Başçakmaklı erkekler, kimi zaman ise üzerinde kaydıkları leğen ve naylonların üzerinden düşerek karda yuvarlandı. Bazı vatandaşlar ise içine bindikleri çamaşır leğeni içerisinde köy içinde kaymayı da ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz