Erzurumspor'a destek toplantısı

Lig B 4. Klasman Grubu takımlarından Erzurumspor Kulübü için başlatılan yardım kampanyasında, kamu kurum ve kuruluşlarından 90 bin YTL toplandı.

Palandöken Kış Turizm Merkezi'ndeki Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait tesislerde yapılan toplantıda konuşan Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, mavi-beyazlı takımda yaşanan maddi sıkıntıları gidermek amacıyla, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personel arasında başlatılan yardım kampanyasında 90 bin YTL toplandığını söyledi.

Güvenç, toplanan paranın istenen oranda olmadığına dikkat çekerek, "Erzurumspor için bir adım atılması adına başlatılan yardım kampanyası önemlidir. Gönüllülük esasına dayalı olarak başlatılan kampanyaya katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise bazı kurumlarda personel sayısına göre düşük miktarda yardım toplandığına belirterek, "Herkese sağladığı katkı nedeniyle teşekkür ediyor ve özellikle kurum amirlerimizi daha fazla gayrete davet ediyorum" diye konuştu.

Erzurumspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Cemal Polat da Erzurumspor için herkesin karınca kararınca yardımda bulunması gerektiğini ifade ederek, maddi sıkıntılar nedeniyle futbolcuların moral motivasyonlarının kötü olduğunu kaydetti.