Es-Es, "4 Büyük"leri Zorladı

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 sezonunun ilk yarasında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşikkaş ile yaptığı maçları kaybetmedi.

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 sezonunun ilk yarasında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşikkaş ile yaptığı maçları kaybetmedi.

Süper Lig'in 7'nci haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile karşılaşan Eskişehirspor, bu maçta Erkan Zengin ve Burak Yılmaz'ın karşılıklı attıkları gollerle rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

"Kırmızı şimşekler", Fenerbahçe'yi 12'inci haftada Atatürk Stadı'nda ağırladı. Necati Ateş'in golüyle karşılaşmanın ilk yarısını önde kapatan Es-Es'ler, sarı kanaryaların ikinci yarıda Moussa Sow'un attığı golle 1-1 biten maçta, rakibinden bir puan aldı.

Reklam
Reklam

-Trabzonspor'u sahasında yendi-

Lig tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda hiç yenemediği Trabzonspor ile ligin 13'üncü haftasında karşılaşan Eskişehirspor, Diomansy Kamara, Necati Ateş ve Servet Çetin'in golleriyle rakibini 3-0 mağlup etti.

Ligin 15'inci haftasında Beşiktaş ile İnönü Stadı'ndan karşılaşan Eskişehirspor, 2-0 yenik düştüğü maçın son 8 dakikasında Necati Ateş ve Nuhiu'nun golleriyle 2-2 eşitliği yakaladı. Berabere biten maçta, kara kartalların golleri de Holosko ve Almeida'dan geldi.

"4 büyük" takımdan 6 puan toplayan Es-Es'ler, rakip filelere 7 gol attı.

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: