Es-Es, 4 Maçta Galibiyet Yüzü Göremedi

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 4 maçta, sahadan galip ayrılamadı.

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 4 maçta, sahadan galip ayrılamadı.

Kırmızı-şimşekler, ligin 14'üncü haftasında Kasımpaşa'yı sahasında ağırladı. Eskişehirspor, rakibiyle 2-2 berabere kalırken, bu maçta Es-Es'in golleri Diomansy Kamara ve Burhan Eşer'den, Kasımpaşa'nın gollerini Kalu Uche ve Adem Büyük'ten geldi.

Ligin 15'inci haftasında İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olan Es-Es'ler, bu maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Filip Holosko ve Hugo Almeida'nın golleriyle 2-0 geriye düşen Eskişehirspor, Necati Ateş ve Atdhe Nuhiu'nun golleriyle eşitliği sağladı.

Reklam
Reklam

Bursaspor ile ligin 16'ncı haftasında sahasında karşılaşan Eskişehirspor, Fernando Belluschi ve Ferhat Kiraz'ın golleriyle 2-0 geriye düştü. Daha sonra Necati Ateş ve Erkan Zengin golleriyle skoru 2-2'ye getiren kırmızı-şimşekler, rakibinden bir puanı aldı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Eskişehirspor rakibine 2-1 yenildi. Bu maçta Akdeniz temsilcisinin golleri Lamine Diarra'dan, Es-Es'in golü Atdhe Nuhiu'dan geldi.

Ligid yaptığı 17 maçta 24 puan toplayan Eskişehirsphor, ligde 5'inci sırada yer alıyor.

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz