Es Es'li Futbolculardan Bozüyük Çıkarması

Eskişehirspor'lu futbolcular Serdar Özbayraktar ve Sezgin Coşkun, Bozüyüksporlu Serdar Göçerler'in Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki spor salonunu...

Eskişehirspor'lu futbolcular Serdar Özbayraktar ve Sezgin Coşkun, Bozüyüksporlu Serdar Göçerler'in Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki spor salonunu ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilere konuşan Özbakraktar, Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi grubunda hafta sonu oynayacakları Sivaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Tek hedefimiz Sivasspor maçını kazanarak Eskişehir'e 3 puanla dönmek. Sivaspor maçını kazanır Bursaspor da puan kaybederse Avrupa yolunda önümüzde tek maç kalıyor. Avrupa'ya gittiğimiz takdirde de atlayabildiğimiz kazar tur atlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Bozüyükspor'un Eskişehirspor'la kardeş takım olduğunu söyleyen Özbakraktar, Bozüyükspor'u Bank Asya'da görmek istediklerini kaydetti.

Sezgin Coşkun ise, Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'ndan lider çıkmaları için Sivasspor maçını kazanıp Bursaspor'un da puan kaybetmesi gerektiğini ifade ederek, "Bu gruptan lider çıkmamız için bizim galip gelmemiz, Bursaspor'un da puan kaybetmesi lazım. Bu yüzden evvela kendi üzerimize düşeni yapıp Sivasspor maçını kazanmalıyız. Bizim için çok zor bir maç olacak. Sivasspor'un hedefi kalmamış olsa da seyircisi önünde son maçını kazanarak güzel bir şekilde veda etmek isteyecektir. Umarım güzel bir futbolla 3 puanı alırız" diye konuştu.

Uzun bir sakatlık dönemi geçirdiğini anlatan Coşkun, şöyle konuştu:

"İlk yarıyı 18 maç oynayarak kapattım. İkinci yarının ilk maçı olan Beşiktaş maçında sakatlandım. 3,5 ay oldu, bu seneyi zaten bitirdik. İnşallah Temmuz ayında yapılacak sezon başı kampında takımda yerimi alacağım. Uzun bir sakatlık süreci geçirdim."

Reklam
Reklam

Ziyaret sonunda Bozüyüklüler ile Es Es'li futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz