Esad’ın Bombalı Saldırına Karşı Ceylanpınar’da Seyyar Hastane Kuruldu

Esad güçlerinin Ceylanpınar ilçesine sıfır noktada komşu Rasulayn kentini peş peşe bombalaması ve bölgedeki çatışmaların...

Esad güçlerinin Ceylanpınar ilçesine sıfır noktada komşu Rasulayn kentini peş peşe bombalaması ve bölgedeki çatışmaların şiddetiyle sürmesi nedeniyle Suriye’den gelen yaralıların tedavisi için seyyar hastane kuruldu.

Ceylanpınar ilçesinin TOKİ mevkiinde Sağlık Bakanlığı ekiplerince seyyar hastane kuruldu. Çatışma bölgelerinden çok sayıda Suriyeli yaralının gelme ihtimali üzerine kurulan seyyar hastane hazır vaziyette bekletilirken, bölgele önemli miktarda sağlık malzemesi de gönderildi.

Öte yandan, Suriye’den çatışmalar nedeniyle gelen ve gelecek yaralılara müdahale için Sağlık Bakanlığı tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde 25 uzman hekim, 35 tan pratisyen hekim, 135 sağlık personeli ve 16 ambulans görevlendirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: