Esat Hasar Fotoğraf Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Cumhuriyet Üniversitesi Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ikinci sınıf öğrencilerini hazırlamış...

Cumhuriyet Üniversitesi Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ikinci sınıf öğrencilerini hazırlamış olduğu Yrd. Doç. Dr. Esat Hasar fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü.

Yıldızeli Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen fotoğraf sergisinde Öğretim Görevlisi Fatih Gürses açılış konuşması yaptı. Gürses, “Halkla İlişkiler ve Tanıtım ikinci sınıf öğrencilerimiz almış oldukları temel fotoğrafçılık dersinin ardından böyle bir çalışma yapmayı düşündüler. Öğrencilerimizle birlikte istişare edip fotoğraflarımız seçtik ve kendilerinin çekmiş olduğu fotoğrafları sergilemeye karar kıldık. Sergide her türden fotoğrafımız bulunmaktadır. Sergimizi uzun yıllar okulumuzda görev yapan ve geçen yıl aramızdan ayrılan merhum Yrd. Doç. Dr. Esat Hasar Hocamızın anısına düzenleyerek onun ismini verdik. Bu çalışmada emeği geçen bütün öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Fotoğraf sergisine Sivas Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Yıldızeli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkanı Selim Baş, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Cumhur Ayvaz, Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Baktır, öğretim görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: