Escude: Beşiktaş'ta Başarılı Olmak Istiyorum

Beşiktaş’ın yeni transferi Julien Escude, takımın maçlarını kazanması için elinden gelen herşeyi yapacağını söyledi. Siyah-beyazlı...

Beşiktaş’ın yeni transferi Julien Escude, takımın maçlarını kazanması için elinden gelen herşeyi yapacağını söyledi.

Siyah-beyazlı kulüp ile iki yıllık anlaşmaya varan Fransız futbolcu, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “İlk önce burada olduğum için çok mutluyum. Kulüp için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve takımımın maçları kazanması için herşeyimi sahaya yansıtacağım ve çok çalışacağım.” diye konuştu.

Beşiktaş’ta forma giyen Fernandes, Simao ve Quaresmay’ı tanıdığını dile getiren savunma oyuncusu, “Takımdaki Portekizli oyuncuları tanıyorum. Özellikle İspanya’da karşılıklı oynadığım oyuncular Manuel Fernandes, Simao ve Quaresma’yı tanıyorum. Türk oyuncuları tanımıyorum ancak bundan 3 yıl önce Fenerbahçe’ye karşı Sevilla formasıyla oynamıştım ve Türkiye’deki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş rekabetini çok iyi biliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Julıen Escude, taraftarlar içinde şunları söyledi:
“Beşiktaş taraftarının ününü duymuştum. Çok büyük taraftar olduklarını biliyordum. Sevilla’dayken de çok ateşli bir taraftar topluluğuyla oynuyordum. Bizim maçları kazanmamız için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.”

Fransız futbolcu, son olarak: “İsmimin telaffuzu Fransızca’da Esküde, İspanyollar Eskude diyorlardı ama ben Esküde’yi tercih ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: