ESDER'den 51 Öğrenciye Burs

Ereğli Eğitim Sevenler Derneği (ESDER) yönetim kurulu üyesi Durmuş Çömeten, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında toplam 51 öğrenciye burs verildiği

Ereğli Eğitim Sevenler Derneği (ESDER) yönetim kurulu üyesi Durmuş Çömeten, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında toplam 51 öğrenciye burs verildiği bildirdi.

Çömeten, yaptığı yazılı açıklamada, eğitime katkı amaçlı kermesler düzenlediklerini, vatandaşların da bu kermeslere yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.

Elde ettikleri gelirlerle burs verdiklerini belirten Çömeten, "Bursları haziran ayına kadar sürdüreceğiz. Dernek olarak ayrıca öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımında bulunduk. İlçe genelinde okullarımızda çeşitli sosyal projelere imza attık. Aynı şekilde 2013 yılı içerisinde de bu tür etkinliklerimize ağırlık vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz