Esen: Sevgi ve bilginin buluştuğu yer Konuralp

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Özel Konuralp Eğitim Kurumları'nı ziyaret ederek, olimpiyatlara katılan...

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Özel Konuralp Eğitim Kurumları'nı ziyaret ederek, olimpiyatlara katılan öğrencilerle biraraya geldi.

Milli Eğitim Müdürü Esen, ulusal olimpiyatlarda madalya kazanan olimpiyat takımını ödüllendirmek, çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Özel Konuralp İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Ziyaret esnasında, olimpiyat takımı öğrencileri ile sohbet eden Esen, "Özel Konuralp İlköğretim Okulu'nda sevgi ile bilginin buluştuğunu gördüm. Öğretmenlerinden aldıkları sevgi ile bilgiyi bütünleştirip, Kütahyamıza bu güzel başarıyı getirdikleri için öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederim." dedi.

Reklam
Reklam

Özel Konuralp İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Gülen de "Okulumuzu ziyaret ederek şereflendiren, olimpiyat takımımızı ödüllendirip motive eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Esen’e çok teşekkür ederim. Bu ziyaret ile öğrencilerimizin motivasyonları arttı, başarılarının bundan sonra daha da artacağını, Kütahyamıza yeni başarılar kazandıracaklarını umut ediyorum." ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz