Esendemir’den Adanaspor'a Moral Ziyareti

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’u son antrenman...

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’u son antrenman öncesinde ziyaret ederek başarı diledi.

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül ve Teknik Direktör Levent Eriş’i ziyaret eden ÇGC Başkanı Esendemir, takıma desteğin daha fazla olması gerektiğini belirterek., “Adanaspor bu şehrin önemli değeridir.Medya olarak elimizden gelen desteğin daha fazlasını takımlarımıza vermeliyiz.Eğer iki Adana takımı Süper Lige çıkarsa bundan en fazla Spor Medyası fayda sağlayacaktır.Adanaspor geçen sezon Finalde onurlu bir mücadele vermiştir.Şehirde bulunan sivil toplum örgütleri ve diğer dinamiklerin Adanaspor’un yanında olması gerekmektedir.Bizler Medya olarak takımlarımıza elimizden gelen en büyük desteği vereceğiz’’ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

AKGÜL;’’BAŞARI İÇİN BÜTÜNLEŞMELİYİZ’’

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül de ziyaretinden dolayı Esendemir’e teşekkür ederken Spor Medyasının önemine değindi. Başarı için bütünleşmenin şart olduğunu söyleyen Akgül, ’’Eğer Adanaspor Süper Lige çıkarsa herkes lig yükselmiş olacak. Bunda en büyük faydayı da Spor Medyası sağlayacaktır. Şehrin markalaşması adına Süper Ligde Adana isminin mutlaka olması gerekmektedir. Medya bu anlamda önemli bir misyon üstleniyor. Her iki takımında bir üst lige yükselmesi için Spor Medyası’da üzerine düşeni mutlaka yapacaktır’’ifadelerini kullandı.

ANNE VE KIZINDAN ADANASPOR’A TATLI İKRAMI

Bu arada Konyaspor maçı öncesinde Adanaspor’un bayan taraftarlarından Cavidan Gülnar Çeliğ ve kızı İrem Çeliğ antrenman sonrasında futbolculara tatlı ikramında bulundular. Kendisi de bir eğitimci olan Cavidan Gülnar Çeliğ, özellikle kızının koyu bir Adanaspor taraftarı olduğunu söyledi. Konya maçında takıma başarılar dileyen Çeliğ’’ Bayanların tribünde daha fazla yerini almasını istiyoruz. Ben ve kızım iç sahada oynanan tüm maçlara geliyoruz. Takımımızın cezalı olduğu iç saha maçlarında bayan taraftarların desteğinin önemini hep birlikte gördük. Bunun birlikte bayan taraftarlar bir ilke imza atarak Ankragücü deplasmanında takımın yanında olmuştur’’dedi.

Reklam
Reklam

İrem Çeliğ ise takımda bulunan Tolgahan Acar’ı ağabeyi kadar sevdiğini ve takımın sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağını söyledi. Konya maçında taraftara çağrıda bulanan genç kız, ’’Ligin önemli maçlarından birini oynayacağız. Herkesi maça davet ediyorum. Hocamıza da sonuna kadar güveniyoruz’’şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: