Esenköy'de kış turimi olacak

Belediye Başkanı Özer kaptan, belde de kış turizmini hayata geçirebilmek için görüşmeleri sürdürdüklerini söyledi.

Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan,

belde de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kaptan, Esenköy’ü kış turizmine hazırladıklarını belirterek, 2 ya da 3 ay gibi kısa süren yaz sezonu sonrasında beldeyi canlı tutabilme, esnafın ticari faaliyetlerini hareketlendirebilme adına kış turizmini canlandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Özer Kaptan, rahmetli Adnan Kaptan’ın kış turizmi için geliştirdiği bazı projeleri hayata geçirebilmek için İstanbul ve Bursa’daki büyük şirketler ile görüşmeler halinde olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Kaptan çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Esenköy’ün altyapı sorununu tamamen çözdük, en önemli meselelerden biri olan içme suyumuzda artık sorun olmaktan çıktı. Doğalgaz çalışmalarıda son aşamada belde halkımız inşallah bu kış doğalgaz ile ısınacak. Bundan sonra beldenin üst yapı çalışmaları ve çevre düzenlemeleri ile uğraşacağız. Esenköy'e modern bir meydan projesi hazırlıyoruz. Yerel seçim öncesinde hayata geçireceğiz. Beldemiz çok daha modern bir görünüme kavuşacak. Tabi kış aylarında Esenköy’ümüze günlük turizmde canlılık getirmek için var olan projeleri hayata geçirmeye ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.

Kış turizmi şart...

Rahmetli ağabeyim Adnan Kaptan'ın da büyük uğraşlar vererek hazırladığı kış turizmi projelerini ve yeni projelerimizi inşallah kısa sürede hayata geçirip, belde esnafının kış aylarında da hareketli ticaret yapmasını sağlayacağız. Özel firmalar ve kamu kurum kuruluşlarıyla gerekli görüşmeleri en hızlı şekilde sürdürüyoruz.

Belde halkamızın rahatı ve huzuru için elimizden gelen tüm imkanları her zaman olduğu gibi seferber edeceğiz”. Dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: