Esenler Belediye Başkanı Göksu, Akşehir'de "Vizyon Ve Deneyim Paylaşımı" Ve "Hafıza Teknikleri" Dersi Verdi

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen siyaset akademisi eğitimleri kapsamında kursiyerlere "Vizyon ve Deneyim

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen siyaset akademisi eğitimleri kapsamında kursiyerlere "Vizyon ve Deneyim Paylaşımı" ve "Hafıza Teknikleri" konularında ders verdi.

Göksu, Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, iş yaşamından başlayarak siyasete kadar uzanan süreçte yaşadıklarını ve tecrübelerini anlattı.

Belediye başkanlığının kolay bir görev olmadığına ifade eden Göksu, halkın güvenini kazanabilmek için çok çalışma ve başarılı projeler üretmenin gerekli olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Belediyecilik alanında önemli unsurun samimi duygularla, vatandaşın güvenini kazanmak olduğunu söyleyen Göksu, "Esenler Belediyesi olarak yaptığımız sosyal ve kentsel projelerle kaliteli hizmet standartları yükseltmiş, iyi oluşturulmuş bir ekip ve ihtiyaçlara anında cevap verebilme özelliğimiz ile halk tarafından takdir edildik" diye konuştu.

Programa, Hafıza Teknikleri Uzmanı Abdulkadir Özbek, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Tuzlukçu Belediye Başkanı Mustafa Sak ve kursiyerler katıldı.

Muhabir: Bayram Uygun

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: