Esenler Mustafa Ceceli’yle Coştu

Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği 4. Uluslar Arası...

Esenler Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği 4. Uluslar Arası Barış Ekmeği Festivali’nde Pop Müziği sanatçısı Mustafa Ceceli’yi Esenler halkı ile buluşturdu. Ceceli, şarkılarını Esenlerliler için seslendirdi.

Pop Müziği sanatçısı Mustafa Ceceli, Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 4’üncü Uluslararası Barış Ekmeği Festivali’nde sahne aldı. Esenler Dörtyol Meydanı’nda gerçekleşen konsere binlerce Esenlerli katıldı. Meydanı tıklım tıklım dolduran vatandaşlar konsere yoğun bir ilgi gösterdi. Dörtyol Meydanı’nı dolduran binlerce insan, ellerinde Mustafa Ceceli’nin fotoğrafının yer aldığı afişler ve broşürlerle konserin başlamasını sabırsızlıkla bekledi.

Reklam
Reklam

ESENLER’İ “ES”LE ESTİRDİ

Herkesin alkışları arasında sahneye çıkan sanatçı Mustafa Ceceli, “Esenler esmeye hazır mısınız?” diye vatandaşlara seslendi ve “es” adlı şarkısıyla konserine başladı. Gösterdiği performansla izleyenlerden büyük alkış alan Ceceli, zaman zaman mikrofonu halka uzatarak şarkılarını Esenler halkı ile birlikte seslendirdi.

“İSTİYORUZ DEDİNİZ, GETİRDİK”

Şarkı arasında yaptığı konuşmada, Esenler’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanatçı Mustafa Ceceli, böyle bir konseri düzenleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya teşekkür etti.

Konseri bir süre takip eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da, Dörtyol Meydanı’nı dolduranlara, “Nasıl eğleniyor musunuz?” diye sorduktan sonra, “Siz Mustafa kardeşimi arzu ettiniz, Esenler’de görmek istiyoruz dediniz. Biz de Mustafa kardeşimi getirdik. Hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra Mustafa Ceceli’ye dönen Göksu, “En çok tweetlerde sizi buraya getirmemizi istiyorlardı” dedikten sonra konuşmasına şöyle devam etti;

Reklam
Reklam

“Biz de size verdiğimiz sözün gereği her 23 Nisan’da yaptığımız konserimizi bugün Mustafa Ceceli ile gerçekleştirdik. Ben Mustafa kardeşime hoş geldiniz diyorum. Esenler’i bir daha unutamayacak. Bu katılımla beraber unutamayacağı bir günü yaşayacak.”

Dörtyol Meydanı’nın bugün Ortadoğu coğrafyasından çocukları ağırladığını ve Barış Ekmeği pişirildiğini hatırlatan Göksu, herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Göksu, konuşmasının ardından günün anısına Ceceli’ye bir vazo hediye takdim etti.

Göksu’nun konuşmasının ardından şarkılarına devam eden Ceceli, birbirinden güzel şarkılarını seslendirmeye devam etti. Slow parçalarının yanı sıra eğlenceli ve hareketli şarkıları ile müzikseverleri keyifli saatler yaşatan Ceceli, sahne performansıyla da izleyicilerden büyük alkış aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: