Esenler Ve Bağcılar’da Su Kesintisi

Bağcılar Mahmutbey’de yapılması planlanan bakım onarım çalışması sebebiyle Esenler ve Bağcılar’da önümüzdeki Çarşamba günü bazı...

Bağcılar Mahmutbey’de yapılması planlanan bakım onarım çalışması sebebiyle Esenler ve Bağcılar’da önümüzdeki Çarşamba günü bazı yerlerde su kesintisi uygulanacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Mahmutbey-İSTOÇ arasındaki isale hattında branşman çalışması yapılacak. Çalışma kapsamında 17 Nisan Çarşamba günü 10.00 ile 22.00 saatleri arasında Esenler ve Bağcılar’da bazı bölgelere su verilemeyecek.

Su kesintisinin uygulanacağı yerler şöyle: "Esenler; Oruç Reis ve Turgut Reis Mahallesi. Bağcılar; İSTOÇ, Otocenter, Matbaacılar ve Yüzyıl Mahallesi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: