Esenler’de Karneleri Hüseyin Çelik Dağıtacak

Esenler Eğitim Festivali dâhilinde eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, karne dağıtacak. Festivalde popçu Yusuf...

Esenler Eğitim Festivali dâhilinde eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, karne dağıtacak. Festivalde popçu Yusuf Güney de sahne alıp hit parçalarını seslendirecek.

Esenler Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu sene ikincisi tertip edilen Eğitim Festivali’nde karne dağıtım törenine yer verilecek. Okullar arası dayanışmayı artırmayı, öğrenci ve öğretmenlerin yorgunluğunu atmalarını amaçlayan festivalin son gününde eski Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, öğrencilere karnelerini takdim edecek.

Reklam
Reklam

Öğrencilere karnelerinin verilmesinin ardından pop müziği sanatçısı Yusuf Güney, sevenleri ile buluşacak. Güney’in vereceği konser ile 10 Haziran’da başlayan festival sona erecek.

Festivalin kapanışı Esenler Dörtyol Meydanı’nda 14 Haziran Cuma günü saat 20.30’da yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: