Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz:

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Şehri Modernize Etme ve Dönüşüm” projelerinde aktif...

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Şehri Modernize Etme ve Dönüşüm” projelerinde aktif olarak yer aldık” diyerek, Esenlik'in Anadolu’nun büyüyen gücü olduğunu vurguladı.

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, faaliyetleri hakkında bilgi verirken, “22 yıldır Malatya için çalışıyor, Malatya için üretiyoruz. Bu bereketli topraklardan kazandıklarımızı yine bu şehrin güzel insanlarının huzur ve mutluluğu için yatırıma dönüştürmekteyiz. Esenlik demek güven demektir, hizmet demektir. Esenlik demek üretim demektir, istihdam demektir. Bin 400'ü aşan çalışanımız ile 200 milyonu geçen ciromuzla Esenlik, Malatya'mızın lokomotif kuruluşlardan biri haline gelmiş 'Anadolu'nun Büyüyen Gücü' olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Reklam
Reklam

Bayrak yarışı misali hizmeti hizmet ile ulayarak, bugünlere gelmiştir. Esenlik bölgeye hitap eden bir şirket konumuna gelmiş, daha büyük hedefler için ilerlemeye devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

“28 süpermarket şubesiyle Esenlik, Malatya'mızın ve bölgemizin en çok tercih edilen markası durumuna gelmiştir. Müşterisine hizmeti şiar edinmiş, kaliteyi en uygun fiyata hizmete sunmanın gayreti içerisinde olmuştur. sadece karlılığı hedefine koymamış, kazandığını müşterisi ile paylaşmayı bir vazife olarak bilmiştir. Üretime de destek vererek, ilimize büyük katkılar sağlamıştır. Esenlik süpermarketler 'Bölgesel Açılım' ile ilimize sıkışmışlıktan kurtulmuş bölgesel olma yolunda hedef büyütmüştür.

Esenlik, İmar, İnşaat alanında faaliyeti hedefine kuruluşta koymuştur. Zaman zaman bu alanda faaliyet gösterse de olumsuz nedenlerden dolayı inşaat faaliyetlerini sürekli hale getirememiştir. Ancak son yıllarda inşaat alanında ciddi çalışmalar yapmıştır. Başkanımızın başlatmış olduğu 'Modernize Etme ve Dönüşüm' projelerinde aktif olarak yer almış, başarılı çalışmalar ortaya koymuştur. Bir çok proje bitirilerek belediyemize teslim edilmiştir.

Reklam
Reklam

Toplu konut alanındaki çalışmamızda sonuçlanmış, temel atma aşamasına gelmiştir. Yeşilevler toplu konutlarının yanına toplam altı kat, altı bloktan oluşan dairelerimizin temeli yakında atılacak” diyen Hulusi Boyraz, beton elemanları fabrikasının bölgeye hitap ettiğini vurgulayıp, daha sonra şunları söyledi:

“BETON ELEMANLARI BÖLGEYE HİTAP EDİYOR”

“Belediyelerimizin ihtiyacı olan Beton Elemanlarını üreten fabrikamız, bölgemizin en büyük fabrikası haline gelmiştir. Yapılan yol kaldırım çalışmalarında doğal taş hariç fabrikamızın ürettiği taşlar kullanılmaktadır. Kent mobilyası alanında belediyemize ve bölge belediyelerine hizmet veren fabrikamızda ar-ge çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam etmektedir.

Esenliğin farklı alanlarda faaliyet göstermesi, kendisine bir dinamizm getirmekte, temizlik hizmetleri, beton elemanları üretimi, otobüs terminali işletmeciliği, soğuk hava ve et entegre tesisleri, yemek fabrikası, canlı hayvan pazarı, sosyal tesis işletmeciliği gibi birçok alanda aktif rol üstlenen gelişen ve büyüyen faaliyet alanlarıyla Malatya’nın büyüyen gücü, yani “Sizin Gücünüz” olmaya devam etmektedir.

Reklam
Reklam

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Esenliğin idari binası şirketimize dar geliyordu. Sizlere daha iyi hizmetler sunabilmek için Prestij bir idari binası gerekiyordu. Başkanımızın destekleri ile 11 ay gibi kısa bir zamanda idari binamız tamamlandı. Bizi ziyarete gelen herkesin istisnasız "Esenliğe yakışan bir idari bina olmuş " sözü Esenliğin gönüllerdeki yerinin bir ifadesidir.

İdari binamız, 4 milyon 712 bin TL harcama yapılan idari binamız toplam 6.100 m2 yapı alanına sahip, Çatı katı çelik konstrüksiyon olarak tasarlandı. Zemin katta dokuz adet dükkan, 505 m2 süpermarket alanı mevcuttur. Bütün birimler ayrı ayrı ele alınarak her birimin ihtiyacına göre şekillendirildi. toplantı salonlarımız, yemekhane ve çok amaçlı salon ile geniş ve ferah bir bina haline getirdik.

Başkanımızın Yesiltepe bir alt merkez olacak vaadi gerçekleşmiştir. Bölgemiz Esenlik ile güzelleşmeye devam edecektir.

Bu projenin yapım hususunda bizleri yüreklendiren ve her türlü desteğini veren Sayın başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum.

Reklam
Reklam

Ve yine bu projenin hayata geçmesinde büyük emekleri olan daha önceki genel müdürümüz Hacı Uğur Polat'a, proje aşamasında özverili bir şekilde çalışan Zeki Sarılar'ın şahsında proje birimimize ve her aşamasında emekleri olan Erhan Soylu şahsında inşaat birimimize teşekkür ediyorum.

Tüm çalışmalarımızın tek amacı Malatya’ya ve Malatyalı'ya hak ettiği hizmeti verebilmek.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: