Esenlik Kazandırmaya Devam Ediyor

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde gerçekleştirilen ‘Esenlikle Kazanmaya Var mısın?’ kampanyası 1'inci çekilişinde hediyeler dağıtıldı.Kampanyanın çekilişi yoğun...

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde gerçekleştirilen ‘Esenlikle Kazanmaya Var mısın?’ kampanyası 1'inci çekilişinde hediyeler dağıtıldı.

Kampanyanın çekilişi yoğun katılımla gerçekleşirken, mehter takımının gösterisi ise göz doldurdu. Gölbaşı Esenlik Süpermarket önünde gerçekleştirilen ve toplamda 30 hediyenin dağıtıldığı çekilişe; Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Jandarma Komutanı Oğuzhan Çiçek, Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, Esenlik birim müdürleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Budan ve Başkan Özdemir’in yaptığı konuşmaların ardından noter huzurundaki kura çekimine geçilirken, çekilişle Esenlik müşterilerine 6 adet buzdolabı, 8 adet çamaşır makinesi, 8 adet yemek takımı ve 8 adet elektrikli süpürge dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: