Esenlik Malatya Belediyespor Kick Boks’ta Büyük Gurur Yaşıyor

Esenlik Malatya Belediyespor ve Milli Takım Kick Boks Antrenörü Hasan Basri Karakuş ile sporcu Enes...

Esenlik Malatya Belediyespor ve Milli Takım Kick Boks Antrenörü Hasan Basri Karakuş ile sporcu Enes Karakuş, Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasına katılacak.

Esenlik Malatya Belediyespor Kick Boks Antrenörü Hasan Basri Karakuş ile sporcu Enes Karakuş, 8-15 Eylül tarihleri arasında Slovakya’nın Bratislava şehrinde gerçekleştirilecek olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’na katılacak. Kick Boks sporcusu Enes Karakuş, dünya şampiyonası öncesinde 27 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında Niğde Demirkazık tesislerinde gerçekleştirilecek olan milli takım kampına katılacak.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Esenlik Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman, “Esenlik Malatya Belediyespor Kulübü sporcusu Enes Karakuş, Slovakya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Sporcumuz bunun öncesinde 27 Ağustos-8 Eylül tarihlerinde Niğde’de gerçekleştirilecek olan milli takım hazırlık kampına katılacak. Sporcumuza dünya şampiyonasında başarılar diliyorum. Bunun yanında kick boks antrenörümüz Hasan Basri Karakuş’ta dünya şampiyonasında milli takım antrenörü olarak görev yapacak. Buda bizi oldukça gururlandırdı. İnşallah bundan sonraki süreçte de iyi bir ivme kazanan kick boks branşında kulüp olarak başarılarımızı artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda milli formayı giyecek olan Enes Karakuş ise, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini kaydederek, “6 ay önce Kırşehir’deki müsabakalarda Türkiye Şampiyonu oldum. Bir ay öncede milli takıma davet edildim. Hasan Basri Karakuş hocamda milli takıma baş antrenör olarak gidecekti. Bundan dolayı da müsabakalara çok istekli hazırlandım ve istediğimi elde ettim. İnşallah dünya şampiyonasında iyi bir derece yaparak, ülkemi, Malatya’yı ve kulübümü en iyi şekilde temsil edeceğim” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kick Boks Milli Takım Antrenörü Hasan Basri Karakuş da, “Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır ve Kulüp Başkanımız Sayın Orhan Barman’a çok teşekkür ediyorum. 2 ay önce yine dünya kupasına kulüp olarak bir sporcu gönderdik. Enes’i de Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasına göndereceğiz. Bir ay sonrada 2 sporcumuz Avrupa Şampiyonasına katılacak. İyi bir ivme yakaladık. İnşallah bundan sonrada başarılarımız devam edecek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: