Esenyurt Belediyesi Temizlik Filosuna 80 Araç Daha Kattı

Esenyurt Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için 80 tane yeni temizlik aracını Temizlik...

Esenyurt Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için 80 tane yeni temizlik aracını Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne kattı.

Esenyurt Belediyesi, “Daha Temiz Bir Esenyurt” sloganıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 80 araçlık bir filo ekledi. Çöp aracı, tıbbi atık aracı, damperli kamyon, buharlı konteyner yıkama aracı, vakumlu yol süpürme aracı, idari su tankerlerinden oluşan 80 aracın hizmete başlangıç startını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu verdi. Duaların okunduğu, kurbanın kesildiği törende Başkan Kadıoğlu, araçların hayırlı olmasını diledi.

Reklam
Reklam

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, temizliğin kutsal bir görev olduğuna dikkat çekerek, “Temizlik imandan gelir. Önce kendimizden başlamak gerekir. Oturduğumuz yeri, sokağı, şehri ve ülkeyi temiz tutmak hem dinimizin gereği, hem modern dünyada çevre, sağlık açısından öngörülen vazgeçilmez bir olay” diye konuştu.

Temizlik işçilerinin görevinin zor olduğunu ifade eden Başkan Kadıoğlu, “Yaptığınız iş çok önemli bir iş. Herkesin pislettiği şehri siz temizliyorsunuz” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Necmi Kadıoğlu direksiyon başına geçerek, araçlarda test sürüşü yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: