Esenyurt Belediyesi’nde İftar Heyecanı

Esenyurt Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği sokak iftarının bu seferki adresi Cumhuriyet Mahallesi, Ihlamur Parkı...

Esenyurt Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği sokak iftarının bu seferki adresi Cumhuriyet Mahallesi, Ihlamur Parkı oldu.

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarına binlerce vatandaş katıldı. Programa katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, vatandaş ile aynı sofrada oruç açtı. Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle birlikte dua eden Kadıoğlu, iftar sırasında vatandaşlar ile sohbet etti.

İftar yemeğinden sonra birlik ve beraberliğin, kardeşliğin önemine değinen Kadıoğlu, “Bugün sizinle aynı sofrada olmanın bana verdiği huzur tarifsizdir. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Şimdiden Mübarek Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu , Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen İnebolular Derneği’nin iftar programına eşlik etti. Kadıoğlu, İnebolular ile sohbet etti.

Esenyurt ilçe merkezinde bulunan Kastamonulular Derneğinin (KASDER) düzenlediği iftar sonrası çay programına da katılan Kadıoğlu, Kastamonulular ile çay sohbetinde bir araya geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: