Esenyurt Devlet Hastanesi'nde yangın paniği! Hastalar tahliye edildi: Bazı ameliyatlar iptal!

Esenyurt Devlet Hastanesi poliklinik bölümünde elektrik panosunda çıkan yangın bir anda yayıldı. Hastanedeki hastalar tahliye edilirken, bazı ameliyatlar ise iptal edildi. Kısa süre içerisinde büyük panik yaratan yangının itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındığı öğrenildi.

İstanbul'da korku dolu dakikalar! Esenyurt Devlet Hastanesi'nde yangın çıktı. Yangının elektrik panosunda bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın yüzünden çıktığı öğrenildi. Hastalar tahliye edildi Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının kısa süre içerisinde kontrol altına alındığı öğrenildi.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Kadın doğum bölümünde elektrik pano sonunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Poliklinik bölümünü kaplayan dumanlar nedeniyle hastalar tahliye edildi. Vatandaşlar ve hastalar büyük panik yaşadı. Olay yerine çevre hastanelerden sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanedeki bazı ameliyatların iptal olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

"PATLAMA SESİ GELDİ"

Hasta Muhammet Esmer,“ Patlama sesi geldi. Duman Kadın Doğum bölümünde vardı sonra her yeri boşalttılar” dedi.

"AMELİYATIMIZ İPTAL EDİLDİ"

Yangından dolayı ameliyatının iptal olduğunu belirten Murat Özbilmiş, “ Cerrahi bölümünde Ameliyat için sıranın gelmesini bekliyorduk. Doğum hanenin olduğu bölümde kablodan yangın çıktı. Duman yoğunlaşmaya başladı. Bizi biraz beklettiler sonra komple dışarı çıkardılar. Tedbir amaçlı ameliyatımız iptal edildi” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: