Esenyurt Lisesi birinciliğe doymuyor

Esenyurt Lisesi Güzel Şiir Okuma yarışmasında İstanbul’daki tüm liseleri geride bırakarak şampiyon oldu.

Bu yıl birçok alanda girdiği yarışmaları başarıyla tamamlayan Esenyurt Lisesi, son olarak İstanbul genelindeki liseler arasında düzenlenen Şiir okuma yarışmasında birinci oldu.

Melek Taçyıldız ve Onur Aras’ın yarıştığı Güzel Şiir Okuma yarışmasında elde edilen başarının sürpriz olmadığını ifade eden Esenyurt Lisesi Müdürü Mehmet Doyar, “bu yıl yapılan birçok yarışmadan birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerine layık olduk. En son elde ettiğimiz Güzel Şiir Okuma birinciliği ise tüm başarılarımızı taçlandırmış oldu” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

“Başarımız sürpriz değil”

İstanbul genelindeki tüm liselerin yarıştığı, Güzel Şiir Okuma yarışmasında birinci olan Esenyurt Lisesi Müdürü Mehmet Doyar, Yarışma sonrasında duyguları gazetemizle paylaştı. “Başarı bizim işimiz, biz şampiyonluklara alışığız” diyen Doyar; “Daha öncede münazara yarışması, istiklal marşını güzel okuma yarışması ve güreşte İstanbul birinciliklerimiz, Türkçeyi Güzel Konuşma Yarışması, Mehmet Akif şiirlerini güzel okuma yarışması, Yahya Kemal Beyatlı Şiirlerini güzel okuma yarışmasında da İstanbul ikincilik ve üçüncülüklerimiz var. Bu nedenlerle bu senede bu yarışmada birinci olmamız benim için çok sürpriz olmadı” dedi.

Mehmet Doyar öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti

Başarılı olan öğrencilerini kutlayan Doyar, “Bu tür sosyal aktivitelerin ve yarışmaların çok faydalı olduğuna inanan birisi olarak, yarışmaları düzenleyen ve destekleyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Muammer Yıldız’a, bizlerden her türlü desteğini esirgemeyen, yarışmaya da gelerek desteklerini sürdüren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Özvatan’a, Öğrencilerimizi hazırlayan Edebiyat öğretmenlerimiz Sibel Boz ve Fethi Kaymaz’a ve başarının asıl mimarları olan öğrencimiz Melek Taçyıldız Ve Onur Aras’a” teşekkür etti.

Reklam
Reklam

www.esenyurthaberleri.com

Hakan AZAR

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz