Esenyurt'ta Günübirlik Kiralanan Rezidans Dairelerine Operasyon: 21 Gözaltı

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA  Esenyurt ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri daha önce belirlenen ve günübirlik

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA
Esenyurt ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri daha önce belirlenen ve günübirlik kiralandığını tespit ettikleri15 ayrı adrese operasyon duzenledi. Yapılan operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri günübirlik kiralandığını tespit ettikleri 15 ayrı adrese operasyon duzenledi. Asayiş Büro ekiplerinin fiziki takip sonucu belirledikleri lüks rezidaslara eş zamanlı olarak akşam saat 21:00 sıralarında girildi. Yunus motorize polisleri de önlem amaçlı devriye gezdikleri görüldü. Polis ekiplerinin yaptığı operasyonda, aralarında yabancı uyruklu kişilerin de bulunduğu 11'i kadın 21 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi hakkında daha önceden arama kararı olduğu, diğerlerinin de fuhuş yaptığı ve fuhuşa aracılık yapma suçlarından gözaltına alındığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

DAİRELERDEKİ ARAMALARDA POMPALI TÜFEK, SATIR VE DÖNER BIÇAĞI BULUNDU
Operasyon yapılan adreslerdeki aramalarda 1 pompalı tüfek, 1 satır ve 1 döner bıçağı ve çok sayıda suç unsuru ele geçirildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine gönderileceği öğrenilirken, diğerlerinin de sorguları bittikten sonra savcılığa sevk edileceği bildirildi. Baskın yapılan adreslerdeki aramalar bittikten sonra belediye ekipleri kontratsız bir şekilde kiraya veren mülk sahiplerine daire başına 11 bin lira adli para cezası keserken, daireler zabıta ekiplerince mühürlendi.

Görüntü Dökümü:
-----------------------
- Operasyon yapılan daireler
- Polis ekiplerinin aramaları
- Aramalarda çıkan pompalı tüfek, satır ve döner bıçağından görüntü
- Gözaltına alınan şüpheliler
- Genel ve detaylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: