Esenyurt'ta sporcular madalyalarını aldı

Esenyurt Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği, Yaz Spor Okullarının eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Esenyurt Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği, Yaz Spor Okullarının 2012 dönemi öğrencileri eğitimlerini tamamlayarak, Necmi Kadıoğlu Stadyumunda düzenlenen şölen ile madalya ve sertifikalarını aldılar.

Madalya ve Sertifika şölen programına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Harun Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Mehter Takımının gösterisi ile devam etti.

Reklam
Reklam

Karate, Boks ve Atletizm gibi spor gösterileri ardından protokol konuşmaları yapıldı. İlk konuşmayı ev sahibi Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaparak, gençlerin ve çocukların spor ve kültürel etkinlikler ile kötü alışkanlıklardan uzak tutulması gerektiğini belirtti.

Kadıoğlu “ Çocuklarımızı tuzaklardan uzak tutmalıyız”

Başkan Kadıoğlu, “ Statlarımızda, kapalı spor salonlarımızda, yüzme havuzlarımızda ve diğer spor alanlarımızda 20 bin üzerinde çocuğumuzu eğitiyoruz spor yapmayı öğretiyoruz. Bu çocukların velileri olarak sizlerde her türlü kötü alışkanlıktan korumalarını sağlamak üzere bizlere teslim ediyorsunuz. Her yerde olduğu gibi ilçemizde de genç beyinlere, çocuklarımıza yönelik kötü ve tehlikeli tuzaklar vardır. Bunları emniyetimiz takip ediyor ve bizde takipçisiyiz. Çocuklarınızı, canlarınızı bu kötü alışkanlıklardan, kötü tuzaklardan korumak üzere biraz daha gayret göstermelisiniz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı yaz ve kış her zaman spor ve diğer kültürel etkinliklerimize gönderelim. Onların bu tuzaklara düşmelerine müsaade etmeyin. Spor için, çocuklarımızın geleceğe hazırlanması için her şeye biz hazırız. Bunun için her türlü tesisi, eğitmeni ve gerekli malzemeleri sağlıyoruz. Gençlerimizin geleceğe hazırlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçmıyoruz. Tesislerimiz fazlasıyla yetiyor. Anne, baba olarak sizler sadece çocuklarınızı bu imkânlardan faydalanmalarını sağlamanız gerekiyor” dedi.

Reklam
Reklam

Geleceğin olimpiyat şampiyonları olacaklar

Başkan Kadıoğlu ardından, şölen programına katılan İstanbul milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Harun Karaca birer konuşma yaptı.

Harun Karaca “ Esenyurt Belediyesinin verdiği bu spor hizmetleri ile geleceğin olimpiyat şampiyonları inşallah buradan çıkacaktır. Bu hizmetleri artarak devam etmesini diliyorum ” dedi.

Tülay Kaynarca “ Belediyecilikte yapılan alt yapı, üst yapı ve kamu hizmetleri çok önemlidir. Ancak çocuklara, gençlerimize yönelik yapılan hizmetlerin her biri geleceğimiz adına çok değerlidir. Bu konuda önem gösteren belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Yaz Spor Okulları kapanış töreninde, protokol mensupları öğrencilere madalya ve sertifika takdimi yaparak başarı dileklerinde bulundular.

Şölen programı ikram edilen kokteyl ardından yerel sanatçıların sahne aldığı müzik şöleni ile sona erdi.

2012 Yaz Spor Okullarında toplam 54 noktada, 54 antrenör eşliğinde 9 bin öğrenci 17 branşta eğitim almıştır. Ayrıca yüzme ve diğer spor tesislerine servis hizmeti, eğitim alan öğrencilerin tüm spor malzemeleri Esenyurt Belediyesi tarafından karşılanmaktadır.

Reklam
Reklam

Yaz Spor Okulları, Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Karate, Tekvando, Jimnastik, Atletizm, Güreş, Masa Tenisi, Badminton, Futsal, Satranç, Kungfu, Paintball, Boks ve Fitness branşlarından oluşmaktadır.

www.esenyurthaberleri.com

Hakan AZAR

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: