Eser: Bütün iç dinamikleri eğitime harcamalıyız

Hafta başında Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ziya Eser, ayağının tozuyla toplantılara...

Hafta başında Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Ziya Eser, ayağının tozuyla toplantılara başladı. Göreve başladığı gün ilçe milli eğitim müdürleri, il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile toplantılar yapan Eser, okul müdürleriyle de bir araya geldi.

Mardin ilinin son yıllarda sınav başarısı ve yerleşen öğrenci oranı bakımından son sıralarda yer aldığını belirten Eser, yıllardır dışarıdan bir kurtarıcı beklendiğini kaydetti. Asıl kurtarıcının kendimiz olduğunu söyleyen Ziya Eser, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ekipsiz bir başarı mümkün değildir. Eğitim yöneticileri olarak bizim organizasyonumuzda planlı, programlı, özverili, bütün iç dinamikleri ve çalışanları bütünleştirerek ilk adımı atmamız lazım. Başarısızlıklara takılıp kalmadan öğretmenlerimizle birlikte bir adım öne gidebilmenin telaşı ve heyecanıyla çalışmamız gerekiyor."

Reklam
Reklam

Başarının anahtarlarının müdürler olduğunu kaydeden Eser, Mardin’e ailesiyle birlikte geldiğini ve görevinin son gününe kadar hep birlikte Mardin’in eğitim seviyesini adım adım yukarılara taşımak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser’in ardından okul müdürleri söz alarak düşüncelerini ve önerilerini sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz