Eses’in Yeni Yönetiminden Başkan Ataç’a Ziyaret

Eskişehirspor’da yeni göreve başlayan yönetim kurulu Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.Eskişehirspor...

Eskişehirspor’da yeni göreve başlayan yönetim kurulu Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti. Yerel yönetimlerle ilişkilerin daha iyi bir noktaya gelmesi için uğraşacaklarını söyleyen Başkan Hoşcan, “Çok sevdiğim abim Ahmet Ataç ile beraber Eskişehirspor’u çok daha iyi bir noktaya getireceğiz, Eskişehirspor’u dilenen bir yönetim olmaktan çıkarıp yöneten bir tarza getireceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek “Eskişehirspor’da değişimin zamanıydı. Kongre üyeleri bu durumu iyi tespit ettiler ve yeni yönetimi göreve getirdiler. Eskişehirspor bir markadır. 65 yılında bu takım Eskişehir’in önünde yer aldı. Yeni ekibe herkesin destek vermesi gerekli. Geçmişte hizmeti geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Ataç, “Kamuran Yavuz gibi bir ismin altyapının başına getirilmesinin önemine değinerek bu başarılı futbolcuların sayısını arttırır birçok sorunu ortadan kaldırır” dedi.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Başkan Ataç’a futbolcuların imzalarının bulunduğu bir forma hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz