Esgiad Ve Türkiye Sakatlar Derneği'nden Anlamlı Kampanya

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) ile Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi, "50 Engeli Kaldırmak için...

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) ile Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi, "50 Engeli Kaldırmak için Bir Kapakda Senden" adlı bir kampanya başlattı.

ESGİAD bugüne kadar gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Çevre ve insan sağlığına büyük önem vermenin yanı sıra engellilerin önündeki engelleri kaldırmayı da görev sayan ESGİAD, Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi ile birlikte plastik kapak toplama kampanyasına destek olmak ve daha geniş kitlelere ulaştırmak amacı ile “50 Engeli Kaldırmak İçin Bir Kapak da Senden” kampanyasını düzenledi. “50 Engeli Kaldırmak İçin Bir Kapak da Senden” sloganıyla gerçekleştirilecek olan kampanya ile hem çevreye karşı duyarlılığın gelişmesine katkı sağlanacak hem de engelli bireylere tekerlekli sandalye desteği sağlanacak.

Reklam
Reklam

ESGİAD ve Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan kampanya sırasında; kent merkezindeki okul, dershane, topluma açık yerler ve ESGİAD üyelerine ait işyerlerine konulacak özel kutularlar 200 adet plastik kapak toplama istasyonu oluşturulmuştur,

Toplama istasyonlarında birikecek olan plastik kapaklar Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi’ne ait özel araçla alınacak, plastik kapaklar karşılığında sağlanacak olan tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanımına sunulacak.Çevreye ve engellilere karşı duyarlılık temelinde düzenlenen kampanya ile 2 milyon adet plastik kapağın toplanması ve 50 engelli bireyin tekerlekli sandalyeye kavuşturulması hedeflendi.

ESGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Zengin, kampanyanın kısa sürede hedefine ulaşacağına inandığını belirterek “Eskişehirlilerin çevreye ve engellilere karşı duyarlı olduklarını biliyoruz. Biz bu duyarlılığı somut bir hedef doğrultusunda organize etmek için böyle bir kampanya düzenledik. Eskişehirlilere ‘50 Engeli Kaldırmak İçin Bir Kapak da Senden’ diyoruz. Seslenişimizin güçlü bir karşılık göreceğine inanıyoruz ve kampanyamıza verilecek destekler için şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: