Eshab-ı Kehf Ultra Maratonla Tanıtılacak

Afşin Eshab-ı Kehf ultra maraton koşusunun Atletizm Federasyonu programına alınması için çalışma başlatıldı.Afşin Belediyesi, İlçe...

Afşin Eshab-ı Kehf ultra maraton koşusunun Atletizm Federasyonu programına alınması için çalışma başlatıldı.

Afşin Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ultra maraton koşucusu İbrahim Şahin tarafından başlatılan girişimlerle Eshab-ı koşusunun Atletizm Federasyonu programına alınması istendi. Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ın makamında düzenlenen basın toplantısıyla Eshab-ı Kehf’in dünyaya tanıtılması ve marka haline gelmesi için başlatılan bu çalışmanın çok önemli olduğunu belirtti. Aydoğan, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

Kahramanmaraş’ın ilçeleri ile el ele vererek külliyemizi bir marka haline getirmeyi ve dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz. Bu tanıtımın en güzel yollarından bir tanesi de ultra maraton koşusudur. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün katkılarıyla ultra maraton koşucusu İbrahim Şahin burada koşacak. Bu çalışmanın sonucunda inşallah Eshab-ı Kehf’i tanıtma yolunda önemli mesafeler almış oluruz.”

Ultra Maraton koşucusu İbrahim Şahin ise, “Eshab-ı Kehf Ultra Maratonu çok yakında Avrupa da koşulan sayılı maratonlardan biri olacak. Bunun gelecek sene Atletizm Federasyonu Programına alınması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Eshab-ı Kehf külliyesini marka haline getirmek için daha büyük düşünmeye ihtiyacımız var. Bu çalışmada bizlere destek olan kurumlara şimdiden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: