Eşi tarafından vurulan kadının korunma talebi yokmuş

İzmir'in Bornova ilçesinde, 7 ay önce boşandığı eşi tarafından tabancayla vurularak yaralanan iki çocuk annesi...

İzmir'in Bornova ilçesinde, 7 ay önce boşandığı eşi tarafından tabancayla vurularak yaralanan iki çocuk annesi G.K.'nin (26) resmî olarak herhangi bir korunma talebi olmadığı belirtildi. Eski eşi Ş.Ç. tarafından sırtından ve boynundan iki kurşunla ağır yaralanan G.K.'nin sağlık durumu ise iyiye gidiyor.
G.K.'nin Çamdibi semtinde ailesiyle kaldığı eve giden Ş.Ç., konuşmak için çağırdığı eski eşini tabancayla vurmuş, olay yerinden yaklaşık 100 metre uzaklaştıktan sonra bu defa kendi başına ateş etmişti. Yaralanan G.K. ve Ş.Ç., Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Kadının yakınları, Ş.Ç. tarafından tehdit edildiğini ve korunma talebinde bulunduğunu ileri sürmüştü. Bu iddianın aksine ailenin ya da G.K.'nin resmî olarak korunma talebinde bulunmadığı bildirildi. Emniyet yetkilileri, herhangi kayıtta korunma talebi olduğuna dair bir bilginin kendilerinde bulunmadığını açıkladı.
Öte yandan bir kurşun boynundan girip ensesinden çıkan, diğeri de göğsünden girip sağ omzundan çıkan G.K.'nin sağlık durumun iyiye gidiyor. Bilincinin açık olduğu ve hastanede polise ifade verdiği belirtildi. İfadesinde, "Ş.Ç., geçen şubat ayında boşandıktan bir süre sonra bunu hazmedemedi. Sürekli barışmak istediğini söylüyordu. Dün akşam da barışmak istediğini söyledi. Birden tabancasını çıkarıp ateşledi. Kaçmasaydım belki de ölecektim." dediği öğrenildi. Olaydan sonra intihar etmek isteyen ancak çıkan başını sıyırdığı zanlı Ş.Ç. ise hastanede verdiği ifadede, olayın namus meselesi olduğunu ileri sürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz