Eşi ve iki kızını gazla öldürmek isteyen zanlıya 102 yıl hapis talebi

Bursa’da tartıştığı eşi ile iki çocuğunu öldürme girişiminde bulunan baba hakkında 102 yıla kadar hapis...

Bursa’da tartıştığı eşi ile iki çocuğunu öldürme girişiminde bulunan baba hakkında 102 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 24 Ocak 2012’de meydana gelen olayda iddiaya göre, eşi ile tartışan Şeyhmus S. (35) eşi A.S. (26) ile kızları Z.S. (9) ve İ.S. (6)’nin el ve ayaklarını bağladı. Ardından mutfakta bulunan tüpgazı açarak evden ayrıldı. Anne ile kızlarının yardım çağrılarını kimse duymadı. Bu esnada anne ile 6 yaşındaki kızı gazın etkisiyle kendinden geçti. 9 yaşındaki yaşındaki Z.S. ise sürünerek ulaştığı telefonla 155'i arayıp yardım istedi. Küçük kızın ihbarı üzerine harekete geçen polis, kapıyı kırarak anne ve kızlarını kurtardı. Hastaneye kaldırılan anne ve kızları, bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Reklam
Reklam

Olaydan sonra firar eden baba Şeyhmus S., Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanan zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten savcı, eşi ve iki çocuğuna yönelik, her biri için ayrı ayrı olmak üzere ‘kasten öldürmeye teşebbüs ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’ suçlarından 34'er yıla kadar hapis cezası talep etti. Toplamda 102 yıla kadar hapsi talep edilen zanlı, önümüzdeki günlerde 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz