Eşine laf atanlar tarafından öldürüldü

KONYA (İHA) - Konya'da birahanede çalışan eşine laf atan şahıslarla tartıştıktan sonra eşini alıp otomobille evlerine giden bir kişi, önlerini kesen motosikletli 2 kişi tarafından otomobilden indirildikten sonra darp edilerek öldürüldü.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Anadolu Sanayi Büyükşahin Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kokoreççilik yapan Ali Kıvrık (36), bir birahanede yeni çalışmaya başlayan eşi Serpil K. ile birlikte alkol aldığı sırada, eşine laf atan iki şahısla sözlü tartışmaya yaşadı. Tartışmanın ardından Ali Kıvrık, eşini de alarak kendisine ait 42 PF 937 plakalı otomobille, evine gitmek için birahaneden ayrıldı. Otomobille seyir halinde olan Ali Kıvrık'ın önü birahanede tartıştığı motosikletli 2 kişi tarafından kesildi.

Reklam
Reklam

Motosikletli şahıslar, otomobilden indirdikleri Ali Kıvrık'ı eşinin gözleri önünde darp ettikten sonra kayıplara karıştı. Ali Kıvrık, aldığı darbeler sonucu kanlar içinde kalırken, eşi Serpil de polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Ali Kıvrık'ın öldüğünü belirledi. İfadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürülen kadının, kaçan motosikletli şahısların birahanede eşiyle tartışan kişiler olduğunu söylediği öğrenildi.

Polis yaptığı incelemede, otomobilin yanında güle ve cesedin yakınında su şişesine rastladı. 2 ay önce evlendiği öğrenilen Ali Kıvrık'ın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.