Eşini Döven Adam Tutuklandı

Düzce’de, eşine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma alan bir kişi daha sonra eşya almaya bahanesiyle girdiği...

Düzce’de, eşine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma alan bir kişi daha sonra eşya almaya bahanesiyle girdiği evinde karısını tekrar dövünce bu kez tutuklandı.

Olay, Uzunmustafa Mahallesi’nde bir evde meydana geldi. Daha önce eşi M.B.’yi dövdüğü gerekçesi ile evden uzaklaştırma cezası verilen F.B. isimli şahıs, karısını arayarak evinden eşyalarını alacağını söyledi. Evine giden şahıs, eşi M.B.’yi tekrar dövmeye başladı. Çiftin komşuları evden gelen sesleri duyunca polise haber verdi. Olay yerine gelen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, saldırgan koca F.B.’yi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

F.B., emniyette yapılan ilk sorgusunun ardından savcılığa sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: