Eşini Döven Kocaya Para Cezası

Trabzon'da tartıştığı eşini tehdit ettiği ve döverek yaraladığı gerekçesiyle yargılanan koca, 3 bin lira cezaya çarptırıldı.

Trabzon'da tartıştığı eşini tehdit ettiği ve döverek yaraladığı gerekçesiyle yargılanan koca, 3 bin lira cezaya çarptırıldı. Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz sanık Ali T.katıldı. Şikayetçi Serpil T. ise duruşmaya gelmedi. Davayı karara bağlayan mahkeme, hakkındaki suçlamaları reddeden Ali T'ye "Kasten yaralama" suçundan 3 bin lira ceza verdi. Olay günü alkollü olduğu belirtilen sanık Ali T, "tehdit" suçundan ise beraat etti. Müşteki Serpil T'nin, yargılama aşamasındaki ifadesinde, kocasının sık sık alkol alarak kendisini dövüp tehdit ettiğini öne sürerek şikayetçi olduğu ancak daha sonra eşiyle barıştığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: